After Beach Parties: Na ‘’D’Olcinijumu’’ nastupa Kiko Navaro

Bogat program žurki i nastupa u okviru devetog festivala After Beach Parties se nastavlja. U nedjelju, 22. jula će na kajt surf stanici ”D’Olcinijum” nastupiti ravno sa Palma de Majorke poznati i jedinstveni Kiko Navaro. Navaro je nastupao više puta u Crnoj Gori.

Ovo će ujedno biti i obilježavanje jubileja od 10 godina postojanja ”D’Olcinijuma”, koje počinje dan ranije (subota, 21. jul9 kada će nastupiti DJ Hektor, DJ Begood, Cule, Millok i Stefan Popović.

Koncept After Beach Parties, koji se održava pod pokroviteljstvom Tubroga počeo je deveti put 15. jula u svim primorskim opštinama i traje do 15. avgusta. Program su podržali i NTO Crne Gore, To Tivat kao i Cocta i Cedevita.

Kiko Navarro počeo je karijeru DJ 1990. godine, kada je postao rezident “Club Luna” u Palmi de Majroka, Španija. Od tog trenutka, njegovo interesovanje za muziku doživljava radikalnu promjenu. Počinje miješanje muzičkih žanrova, proizvodnju i remiksovanje; što ga je dovelo na sadašnju profesionalnu stanicu – DJ, producent i remikser.

U svojim muzičkim opusima on kombinuje spektar muzičkih pravaca, oslanjaući se na house žanr, spajajući neka poptunonova izdanja sa scene Njujorka, Čikaga, Velike Britanije sa old school plesnim klaisicima. Navarrova misija na nastupima ogleda se u jednostavnoj paroli ‘’ljudi ne smiju prestati da plešu’’. Radio je remikse za imena poput Kerri Chandler, Spen, DJ Fudge i za mnoge druge. Trenutno nastupa širom Evrope, tako da je velika čast što je našao slobodno vrijeme da nastupi ove godine na ‘’D’Olcinijumu’’ u najprometnijem mjesecu.

Njegov nastup će početi u nedjelju, 22. Jula oko 16 časova, ulaz besplatan.