Anna Wall

Anna Wall je svoje prve DJ korake napravila sa 19 godina u Londonu. Njen focus bio je na kombinaciju klasičnog i savremenog house zvuka, uz koji je kombinovala i detroiški tehno. Ovom kombinacijom i mnogobrojnim nastupima, kao i vrsnim poznavanjem istorije dens muzike očarala je londonsku klupsku scenu, odakle je krenula u osvajanje evropskih klubova.

Prve međunarodne uspjehe pobrala je na Jadranu 2011.godine, i to kao rezident na Hrvatskoj ”Yacht week”, kad je nastupala sedam dana i sedam noći uzastopno. Ovaj podvig je odjeknuo Evropom, što je rezultiralo nastupima sa DJ-evima poput Robert Owens, Norman Jay, Adam Shelton, i mnogim drugim. Nastupila je i na prvoj žurci Mixmaga na Majamiju rame uz rame sa Kevinom Soundersonom, a u protekloj sezoni zabilježila je bezbroj gostovaja na Ibici u klubovima poput ”Space Ibiza” sa Carl Cox-om.

Ove godine je završila i svoj samostalni disk u saradnji sa Sidney Charles-om koji je u 2013. godini proglašen za muzičara koji je imao najviše uspjeha na međunarodnim DJ top listama.