Cule

Cule je rođen u Budvi ali trenutno prebivalište je ipak Glavni grad. Tokom odrastanja njegov muzički ukus varirao je od domaćeg roka do bendova koji su u kratkom vremenskom periodu postali ikonografija 90-tih kao što su The Prodigy i Underworld. Njegov izbor su bili i bendovi u čijoj produkciji je Cule pronašao kvalitet kao što su Chemical Brothers, Crystal Method i Leftfield.

Kada je kupio prvu amatersku DJ opremu, počeo je da zauzima važnu ulogu u muzičkom životu, u želji da zadovolji sopstvenu potrebu kao i da predstavi njegove omiljene melodije i bitove ljudima koji su ga okruživali. Amaterska oprema nije bila barijera i nije ga limitirala da upotrebi sav svoj potencijal, jer, kako kaže: “Ne postoji loša oprema, već nedovoljno inspirisani DJ-jevi”. Počinje da kupuje etikete kao što su Junior, NRK, Hooj Choons, Yoshitoshi, Giant Cock, koji izdaju imena istaknutih umjetnika kao što su Peace Division, Pete Heller, Kennedy Hawkes, 16 B, Silikon Soul, Slam. Muzički izbor koji je dijelio u različite oblike u mjestima kao što su RAJ, Rabbit, XOPOIIIO prenosi u Podgoricu, gdje se preselio 2003. godine.

Kao student nastavlja svoj rad, pokušavajući da uvede elektronsku muziku publici koja nije baš mnogo upoznata s ovom vrstom zvuka. Naravno, on biva predstavljen cijeloj posadi iza Beat At Joe’s projekta. S njima, kao prijatelj i kolega, on dijeli palube, kao i publiku. Culetov rad ne karakteriše samo jedan žanr, međutim, njegovo stvaralaštvo odjekuje uglavnom elektro-tech zvukom.