DEVETI FESTIVAL AFTER BEACH PARTIES I OVE GODINE DO 15. AVGUSTA

Tradicionalni festival ”After beach parties” održava se po deveti put duž cijelog crnogorskog primorja u periodu od 15. jula do 15. avgusta.

Na deset najatraktivnijih lokacija u svim primorskim opštinama domaći i strani turisti uživaće u selekcijama najboljih muzičkih žanrova i to na sljedećim plažama: D’olcinium – Ulcinj, Sand Box – Ulcinj, Aquarius – Ulcinj, Questo Quello – Sutomore, Tropski Bar – Dobre vode, Cuba Libre – Sutomore, Panama – Budva, Mandrać – Kotor, Waikiki – Tivat, Žalo – Herceg Novi.

Generalni pokrovitelj festivala je Tuborg, dok su festival podržali Nacionalna turistička organizacija, Turistička organinzacija Tivat, Cockta i Cedevita.

Prepoznatljivi koncept festivala, koji je se u prethodnim godinama etablirao na evropskoj mapi plažnih zabava donijeće nam i ove godine poslijepodnevne žurke na plažama u cilju smanjenja buke u večernim časovima. Programski sadržaji, pored gostovanja DJ-eva sa međunarodne scene, okupiće i veliki broj domaćih i regonalnih bendova i muzičih profesionalaca.

Tokom jula i avgusta smjenjivaće se imena poput Kiko Navaro, Oysha, Marthin Klein, Sugarstarr, Thyladomid, Man without a clue, Gru, Who See, Bad Copy, Nigel, Sophie, Lucky Dee, Mallex, Mornig Indian…

Festival ”After beach parties” već skoro deceniju predstavlja značajan koncept u ljetnjoj sezoni sa organizacijom preko 300 žurki, o čemu svjedoče i izjave svjetskih DJ-eva poput Phats&Small, Claudio Ricci, Sandy Rivera, David Penn, Lovebirds, Tom Novy, Paolo Barbato koji su u prethodnim edicijama iz Crne Gore odnijeli sjajne utiske i promovisali našu državu kod svojih kolega kao fantastičnu party destinaciju. Pored spektakularnog glasa koji se o konceptu proširio sve do Ibice, regionalni muzičari i bendovi su uz ovakav koncept dokazali da žive svirke nijesu samo rezervisane za večernje časove i da se u dnevnom konceptu sa godišnjeg odmora mogu ponijeti sjajne uspomene i selfi fotografije.

Svi programski sadržaji su besplatni a shodno programu koji će biti dostupan putem facebooka i web stranice festivala www.afterbeach.me počinjaće oko 16 časova.