FUNK D’VOID NASTUPA NA SPEKTAKULARNOM MJESTU IZNAD BARA!

Festival After Beach parties počeo je 15. jula i traje do 15. avgusta, a specijalna preporuka i poseban program koji će biti održan iznad Bara (”Dream catcher” – Dvorac Todorovića, 9km od centra grada) je i nastup planetarno popularnog DJ-a Funk D’Void-a, koji će biti održan u subotu, 28. jula.

Jedno od natraženijih DJ imena, čovjek koji pravi planetarno poznate dobre žurke, Funk D’ Void, stiže u Bar. Poznat kao nezaustavljivi partimen i zaljubljenik u more i ljeto, zbog čega se i preselio u Barselonu, Lars Sandberg aka Funk D’Void, postao je sinonim za odličnog producenta i DJ-a sa krcatim rasporedom nastupa širom svjeta.

Tokom sedam godina rada u „Fopp Records“prodavnici ploča bio je opčinjen džezom, fankom i soulom, koje je kasnije kao DJ kombinovao sa tech house zvukom detroitske scene. U saradnji sa Ričardom Braunom menadžerom SOMA Records labela, izdao je veliki hit, sada već klasik ‘’Jack Me Off “.

Ugovorom za Soma records, Funk D’Void je rođen, a njegova karijera, prepuna je plesnih hitova poput ’’Bad Coffe“, ‘’Soul man“, ‘’Emotional Content“ i ultimativnih remiksa za Underworld, New Order i mnoge druge. Lars je objavio solo radove na Jericho i Blue Records labelu pod nazivom Frank/Francois Dubois, a radi i na svojim Dark, Silver i Red Knight labelima. Već godinama, njegove poznate kolege svrstavaju ga u najinteresantnija imena elektronske scene.

Uvertiru za njegov nastup održaće DJ Rayo, DJ Fungo i Nikola Alexander.