Izdvojeni program za petak, 12. avgust

 

Iako zvanično festival After beach parties ulazi u finalnu sedmicu trajanja, žurke ne prestaju. Paralelno sa sjajim nastupima Kiko Navarra i Eddy Ramicha u ‘’D’Oclinijumu’’ koji su najavljeni i biće održani u petak i subotu (12, 13. avgust) očekuju nas svirke i drugi DJ setovi.

Na zakazanom nastupu koji će održati Kiko Navarro u petak u ‘’D’Olcinijumu’’ (Velika plaza, Ulcinj) publiku će zagrijavati Deeport 3D i BeGood (‘’Beat at Joes’’). U susjednom lokalju ‘’Gecko’’ nastupaju Battric & MIVU, dok će na teritoriji Opštine Bar nastupiti ‘’Pajtosi’’ (‘’Tropski bar’’) I MC Mijat (‘’Questo quello’’).

Senzacionalni duo ‘’Who See’’ nakon sjajnog provoda prošle sedmice ponovo nasupanu na lokaciji ‘’Cuba Libre’’). U Budvi na ‘’Torchu’’ gostuje DJ Josko, dok će na ‘’Almari’’ u Tivtu nastupiti podgorička DJ zvijezda Mr Jools. DJ Mallex će napraviti sjajni uvod za još jedan nastup Rolanda Barthe.

Sve žurke i programi su besplatni, I počinju u poslijepodnevnim satima (oko 16h). Producent sedmog festivala Afer Beach Parties je Montenegro event agencija pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.