Kiza

Radi kao DJ skoro 20 godina, karijeru je započeo u kultnom beogradskom klubu Soul Food početkom 90-ih, a nakon toga polako mijenja stil muzike koju pušta naginjući ka komercijalnijm pravcima kao sto su commercial house i R&B.
Počinje da radi kao resident u nekoliko najprestižnijih klubova u to vrijeme kao što su, izmedju ostalih, Arhaik, XL, 4 Sobe, Industrija u Beogradu, zatim Queen u Novom Sadu i diskoteci Raj u Budvi koja je u to vrijeme bila najpoznatija na crnogorskom primorju po ludim žurkama koje su se pravile i danju i noću.
Medjutim, nezadovoljan stanjem u zemlji odlazi u Pariz i tamo polako počinje da izgradjuje DJ karijeru kao slobodan umjetnik.
Nakon političkih promjena vraća se u Beograd početkom 2000. godine i nastavlja tamo gdje je stao, opet postaje aktivni učesnik u noćnom životu Srbije i Crne Gore i resident klubova kao sto su Sova, Blaywatch, H2o, Magacin, Drama, Teatro, Vanilla Lounge, Pacucci Caffe, Studio Caffe u Srbiji, City Hall, Movie Club, Secondo Porto, Maximus, i Raffaello u Crnoj Gori izmedju ostalih.