ONE DAY FEST NA ‘’PONTI SELJANOVO’’

 

Koncept After Beach žurki se nastavlja i nakon oficijelnog trajanja festivala (15. jul – 15. avgust). U nedjelju, 21. avgusta nas očekuje One Day Fest koji će biti održan u Tivtu, ”Ponta Seljanovo”.

One Day Fest se održava po treći put, i okupiće ljubitelje elekotronskog zvuka koji će imati priliku da uživaju u muzičkom programu koje će pripremiti DJ-evi iz Crne Gore i regiona. Neka od imena smo već imali priliku da čujemo na After beach parties i ”Ponti Seljanovo”, a neki će nastupiti premijerno.

Lea-Dobricic-slajder

Tako će u nedjelju nastupiti mega popularna Lea Dobričić koje je headliner velikih evropskih festivala I koja je nastupala sa imenima poput Umek, Laurent Garnier, Dubfire. Šarmantnoj DJ divi će praviti društvo Vladimir Aćić, Ilija Rudović, Oki Begovski, Miloš Bulajić, Slobodan Popović PS, Miloš Vučković, Nikola Grey Stevanović, Gavrilo Raven TK, Milanko Trifunčević.

One Day Fest će početi već oko 15 časova, a ulaznice se mogu u plažnom baru ‘’Ponta Seljanovo’’ po simboličnoj cijeni od 5 eura, ili rezervisati putem broja +382 69 230 788.