Rajo

Radomir Raičević iz Bara poznatiji je pod nadimkom Rajo. Početkom 1992. godine upoznaje se sa elektronskom muzikom odredjenih izvodjača poput Underworld, Chemical brothers, Norman Cook, Prodigy, uz prethodno detaljno poznavanje rock, jazz, funk i blues muzike. U tom trenutku nastala je iznenadna i jako uticajna promjena, koja je dovela do sadasnjeg rezultata, DJinga, specificnog stila i miksovanja na partijima. Aktivno je počeo sa DJ-ingom 1994. godine.

Pokretanje elektronskog zvuka u Baru, organizator preko 90 odsto desavanja u regionu vezanih za elektronski zvuk, a sve sa ciljem da se izbori sa tadasnjim, kao uostalom i danasnjim, talasom turbo folk i ostale nekvalitetne muzike koja i dalje opcinjava mladeljude.

Osnivac je i predsjednik organizacije “Positive crew”, koja je inicijator svih underground zurki u Baru, i broji preko 2.000 pozitivnih ljudi koji je podržavaju. U saradnji sa producentima, DJ-evima, organizacijama iz drugih zemalja i pozitivnom ekipom iz Crne Gore i Srbije, uspijeva da u Bar donese nove pravce elektronske muzike, House, Elektro Punk, Progressive, Minimal-Tech, Deep Tech, Jackin House i Breakbeat, šireći izbor muzike na partijima .

U medjuvremenu, radio je sa mnogim domacim i imenima iz okruzenja, kao sto su Boza Podunavac, Gordan Paunovic, Dusan Kacarevic, Viktor Rankovic, Vladimir Acic, Dee Face, Dejan Milicevic, Marko Nastic, Popi Divine, Dj P.S., Sasa Radosavljevic, Vesko Milic, Zugy, Jan D R, Gilerz, Be Good, Vlado Markovic, Marko Milosavljevic, Cule, VJ Showme…

Organizator je “Flashcut Montenegro beach festivala”, i clan “Afterbeach party-a”.