X Twins

Miloš Vučković iz Herceg Novog ili jednostavno poznatiji kao X Twins rodjen je 1985. godine u Dubrovniku. Od malena je pokazivao veliko interesovanja i afinitet ka muzici slušajuci grupe kao što su Gus Gus i Moloko
Dok je tako odrastao, muzički je počeo sve više i više prelaziti u Dance sferu, što je došlo najviše do izražaja tokom legendarnog Entrance festivala koji se održao u njegovom rodnom gradu. Tada je počeo da se istinski interesuje za DJ-ove i sam pravac te vrste muzike.

Prvo je počeo da pušta muziku kao DJ u lokalnim klubovima Forte Mare, Tondo i Peoples ljeta 2002. god. gdje je isprva ispekao zanat na kompjuteru a zatim kasnije i na pločama i plejerima . Zime je provodio studirajući u Srbiji, u gradu Novom Sadu gdje je polako počeo da uplivava u lokalne DJ vode, dobijajući interesantne tezge * i sve više prepoznatljiv zvuk tokom svojih deep, techno,elektro setova koji su znali da traju i do kasno ujutro.

Kao DJ, X Twins puštao je muziku sa nekim od vrsnih imena kao sto su Vladimir Aćić, Boki (Kenetic Vibe), A.P, Dejan Milićević i dr. koji su ga hvalili kao mladog i vrlo perspektivnog prepoznajući njegovu muzičku maštovitost i kvalitet u startu.

Ljeta 2004. je postao član Groovy Castel Nuovo ekipe sa svojim prijateljima i započeo organizaciju žurki u Crnoj Gori koje su promovisale elektronsku muziku u zemlji.

Poslije niza godina zabavljanja i izludjivanja publike svojim kreativnim setovima, konačno je odlučio da se posveti i produkciji kao važnoj komponenti DJ karijere.