ŽURKE NA PLAŽAMA NE PRESTAJU: DEVETI AFTER BEACH PARTIES FESTIVAL DOVODI SEZONU DO USIJANJA!

Deveti festival plažnih žurki na crnogorskom primorju traje do 15. avgusta na preko deset najatraktivnijih lokacija. Svakodnevno, u cilju smanjenja buke u poslijepodevnim časovima domaći i regionalni muzičari zabavljaju turiste i sve ljubitelje plažnih provoda.

U petak, 27. jula na prostoru kajt kluba ”Sandbox” nastupiće DJ Oysha. Tokom vikenda, ”Sandbox” će ugostiti i DJ-a ”Lifeislove” i to u subotu, 28. jula. Takođe, na teritoriji Ulcinja u plažnom baru će tokom petka, subote i nedjelje goste zabavljati Mr Cool, kao i rezidenti DJ Angel i DJ Black.

Na lokaciji ”Cuba Libre” u Sutomoru će svoj set održati dobro poznati muzičar Gru. Takođe, rezident na ovoj lokaciji je DJ Morning Indian.

U duhu proslave 10 godina postojanja kajt surf stanice ”D’Olcinijum” u subotu, 28. jula će poznati muzičar – multi-instrumentalista i kantautor Miško Plavi održati koncert. Miško Plavi je svoj uticaj stekao još osamdesetih godina, kada je svirao gitaru, bas i klavijature u sastavima popust ”D’Boys”, ”Via Talas”, ”EKV”. Sjajnu karijeru napravio je u Japanu sa harmonikom, sa kojom sada nastupa.

Sve žurke su, standardno u okvru After Beach Parties programa besplatne, kao i svirke. Početak pojedinačnog segmenta je od 16h, generalni sponzor je Tuborg.